THE DEFINITIVE GUIDE TO قم

The Definitive Guide to قم

The Definitive Guide to قم

Blog Article

از مقاصد تابستانی و روستاهای تماشایی اطراف قم می‌توان به روستای نِویس اشاره کرد که در بخش خلجستان قرار دارد.

خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ویژه و آخرین رویداد ها در خبرنامه پول تیکت عضو شوید.

قم ابتدا به صورت مزرعه‌های پراکنده بود. پس از ورود اشعریون به این سرزمین (جایی که اینک شهر قم است) هفت روستا به نام ممجان، قردان (قزوان)، مالون، جمر (کمر)، سکن، جلنبادان، به وجود آمد.

آدرس: ۴۸ کیلومتری شمال شرقی قم، در جاده قم-گرمسار (مشاهده روی نقشه)

ادیب کرمانی، غلامحسین، افضل الملک، ۱۳۶۹، تصحیح: مدرسی طباطبایی، وحید، بی‌تا، بی‌جا.

هنگامی که علی بن مهزیار در نامه‌ای خبر اوضاع نابسامان قم را به امام جواد(ع) رساند، آن حضرت از خداوند برای اهالی قم نجات و رهایی را درخواست کرد.[نیازمند منبع] همچنین مردم قم با امام هادی(ع) هنگامی که در سامرا بود ارتباط برقرار می‌کرده‌اند.متوکل تصور می‌کرد آنان سلاح به سامرا می‌برند.

[نیازمند منبع] کتاب تذکره مشایخ قم از ۱۱۲ راوی و دانشمند قمی نام برده[۶۶] که نام آنان در یکی از کتاب‌های رجال کشی، رجال نجاشی، رجال طوسی، فهرست طوسی، خلاصة الاقوال و فهرست شیخ منتجب الدین آمده ??? است.[۶۷] همچنین تاریخ قم از ۲۶۶ و ریاض المحدثین از حدود ۶۶۰ عالم و بزرگ قمی نام برده‎اند.[۶۸] در تنزیه القمیین نیز فهرستی از دانشمندان قمی گرد استخر آمده است.[نیازمند منبع] ارتباط اهالی قم با امامان ????? شیعه

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛ نهادی تبلیغی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در حوزه علمیه قم است.

اطراف قم کجا بریم

مدرسه ستیه، مدرسه دارالشفاء، مدرسه فیضیه، مدرسه رضویه، چهل اختران، بقعه علی بن جعفر، مزار احمد بن قاسم، امامزاده ابراهیم و امامزاده جعفر از دیگر بناهای تاریخی و مذهبی در قم است.

حضور برخی از اصحاب ائمه و عالمان شیعی در قم را از عوامل گسترش تشیع در این شهر دانسته‎اند. ابواسحاق قمی، زکریا بن آدم و احمد بن اسحاق از آن جمله‌اند.[نیازمند منبع] ابواسحاق قمی، اولین کسی است که احادیث کوفیان را در قم نشر داده است.[۶۴] احمد بن اسحاق را قافله سالار و ???? ????? شیخ قمیین نامیده‌اند.[۶۵] شیخ صدوق از جمله عالمان شیعی بود که در قم ساکن شد.

لویی واندنبرگ، باستان شناسی ایران باستان، ترجمه: عیسی بهنام، تهران، دانشگاه تهران، ۱۳۴۸.

قزوینی، سید عبدالجلیل، النقض، تصحیح: محدث ارموی، تهران، انجمن آثار ملی، ۱۳۵۸ش.

قدمت این سد به ۷۰۰ استخر زنانه فیلم سال پیش می‌رسد و در عصر صفوی مرمت‌هایی در آن صورت گرفته است.

Report this page